kn-csapat-marti

MártiKorábban nem nagyon érdekeltek a technikai sportok, a családommal egyedül a Forma–1-et követtük, ám amióta megismertem Norbit, tökéletesen képbe kerültem a többi szakágban is. A fotózás hobbinak indult, hogy elfoglaljam magam a versenyhétvégék üresjárataiban, de idővel egyre jobban belejöttem, így elkezdtük használni a képeimet a híranyagokban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tőlem jobban senki sem ismeri és minden elkapott pillanat célja, hogy megpróbálom a legjobban visszaadni Norbit mint versenyző.


kn-csapat-woims


WOIMSA WOIMS feladat az volt, hogy felépítse Kiss Norbi mögé azt a rendszert, ami automatizáltan szolgálja ki a rajongókat, a média partnereket és a támogatókat.  Nyolc versenyhétvége, számos rendezvény és megjelenés, amely rengeteg információt generál. Fontos, hogy egy versenyhétvégén 2 időmérő edzés, 4 futam van, amelyről a futamok között, és a végén is, szükséges kommunikálni a szurkolókkal. A feladatot nehezíti, hogy Norbi német csapathoz szerződött és mindkét nyelvterület számára biztosítani kell az információkat. Friss információk a weblapon, friss hírek a médiának, értékes megjelenés a támogatóknak egyszerre szinte lehetetlen. A WOIMS több ponton csatlakozik hozzánk, mivel 2018-tól Ők készítik, frissítik futamról-futamra a csapat marketing felületeit is. 


WOIMS-ról

Informations given by you on this website is for contact you only. It is not stored and is not accessible to third parties.