RÉVÉSZ RACING

 2020 óta dolgozunk együtt a Révész Racing csapatával, ez idő alatt kivételes sikereket értünk el a FIA ETRC Truck Racing Európa-bajnokságban. Három Európa-bajnoki győzelmet ünnepelhettünk, amelyek nemcsak a csapatunk kiváló összehangoltságát és szakértelmét bizonyítják, hanem a következetes fejlesztéseink és elkötelezettségünk eredményét is tükrözik a kamionverseny világában.

Márti

Korábban nem nagyon érdekeltek a technikai sportok, a családommal egyedül a Forma–1-et követtük, ám amióta megismertem Norbit, tökéletesen képbe kerültem a többi szakágban is. A fotózás hobbinak indult, hogy elfoglaljam magam a versenyhétvégék üresjárataiban, de idővel egyre jobban belejöttem, így elkezdtük használni a képeimet a híranyagokban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tőlem jobban senki sem ismeri és minden elkapott pillanat célja, hogy megpróbálom a legjobban visszaadni Norbit mint versenyző.

WOIMS

2014 óta dolgozom együtt a WOIMS csapattal, akik az elmúlt 8 évben, 2023-ig kiemelkedő támogatást nyújtottak számomra és a versenycsapatoknak ahol versenyeztem. Szinte minden versenyre elkísértek, és ők feleltek a média tartalmak, videók, valamint az online és offline grafikák elkészítéséért. Emellett a versenykamionom és a csapat teljes design-jának megalkotása is az ő kezük munkáját dicséri. Közös erőfeszítéseinkkel szolgáltuk ki partnereinket, szurkolóinkat és a médiát. Kezdetektől ők gondoskodnak weboldalam karbantartásáról, biztosítva, hogy mindig naprakész és vonzó tartalommal szolgálhassunk, mint a jelenlegi felületen is.